Autoelektrika

Ako Vam je potreban pregled ili popravak elektronike u Vašem automobilu, javite se na našu adresu i predajte svog limenog ljubimca u sigurne ruke. Budući da današnji automobili imaju sve više elektronički ugrađenih funkcija, primjena znanja elektrotehnike i elektronike na električne i elektroničke uređaje u automobilu je ključno u ovom zanimanju. Stoga Vam nudimo stručan i educiran tim ljudi koji održavaju električne i elektroničke uređaje i instalacije u automobilu. Podešavaju regulatore paljenja, montiraju/demontiraju rasvjetu. Također se nudi dijagnostika na elektroničkoj opremi te se otklanjaju poteškoće i kvarovi i mnoštvo drugih stvari. 

Prve elektronske komponente koje su se koristile u automobilima jesu elektronski sklopovi koji kontroliraju rad motora i instrumente na komandnoj ploči. U novije vrijeme sve se više elektronike rabi za kočnice, prijenosnike, upravljački mehanizam te elektroničke komponente za klimatske uređaje i elektronske sklopove kojima se regulira ubrizgavanje goriva u cilindar.

Predviđa se da će ubuduće u automobilima biti sve više elektronike, tako da je neprestano učenje novih tehnologija važan dio zanimanja. Našim autoelektričarima nudimo odlazak na izobrazbu u tvornice koje proizvode nove tipove automobila, gdje se osposobljavaju za otklanjanje kvarova specificiranih elektroničkih sklopova ili pak rade prema specifikacijama tih kompanija. Osim toga, opremljeni smo najmodernijom dijagnostičkom opremom te pratimo nove trendove kako bismo ostali u koraku s najnovijim izumima.

Podijelite vaše zadovoljstvo s drugima

Svoja odlična iskustva možete podijeliti s drugim ljudima putem raznih društvenih mreža.

Kontakt:

adresa: Kustošijski venec 29, Zagreb

Kod nas postoji raznih opcija plaćanja

Za vas smo izdvojili razne načine plaćanja kako bismo cijeli proces pojednostavnili i bili pristupačni svima. 

 

Način plaćanja:

  • Gotovinsko
  • Virmanski

Radno vrijeme:

ponedjeljak – petak: 08:00h – 17:00h

subota/nedjelja: zatvoreno